Tänään Raitismajan hallitus on päättänyt sulkea Raitismajan lauantaista 21.3 lähtien. Kaikki varaukset sekä valmismatkat perutaan. Laskujen osalta voitte jättää ne huomioimatta ja jo maksetut varaukset palautetaan. Palautuksia varten ottakaa yhteyttä taloussihteeri Marita Aura:an, puh. 06-3180910 tai marita@nykter.fi.

Raitismajan hallitus pahoittelee tästä aiheutunutta haittaa, mutta toivottaa samalla kaikki uudet sekä vanhat asiakkaat tervetulleiksi heti kun tilanne jälleen on normalisoitunut.

17.3.2020
Ystävällisin terveisin
Joonas Turtonen, TJ

Raitis vaihtoehto

keskellä kaunista Lappia! Etsitkö majoituspaikkaa leirejä ja ryhmämatkoja varten? Tervetuloa Äkäslompoloon ja Yllästunturin katveessa sijaitsevaan Raitismajaan! Ylläs kuuluu Suomen talviurheilukeskusten parhaimmistoon. Täältä löydät mahtavat virkistysmahdollisuudet vuoden ympäri! Raitismaja on – kuten nimikin jo kertoo – alkoholista ja tupakasta vapaa tunturimaja. Olemme panostaneet hyvään palveluun ja maistuvaan ruokaan kaikenikäisille. Yöpymispaikkoja on tarjolla 60.

Erityisen suosion Raitismaja on saavuttanut leirikoulu-, urheilu-, eläkeläis- ja rippikouluryhmien majoituspaikkana. Koko tunturimaja, sisältäen ruokailut, vuokrataan ryhmille. Raitismaja järjestää vuosittain 5–6 matkaa Raitismajalle. Kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita mukaan!

Google Maps
Raitismaja Google Maps.

Läge: N=7502009.029, E=380771.344
(ETRS-TM35FIN)


Raitismaja Eniron kartalla.