Ruskaresa 14-20 september 2020
Start från Nyland och Österbotten

Raitismaja stänger för säsongen

Styrelsen för Raitismaja har beslutat att stänga Raitismaja för denna säsong från och med lördagen den 21 mars 2020. Alla bokningar och resor avbokas och utsända fakturor kan förbises. De som redan betalat sin resa ombeds kontakta ekonomisekreterare Marita Aura, tfn 06-3180910 eller marita@nykter.fi, för återbetalning.

Raitismajas styrelse beklagar givetvis det inträffade, men önskar samtidigt alla välkomna åter när situationen så tillåter.

Joonas Turtonen, VD

Välkommen med på våra resor

Rusmedelsfritt alternativ i natursköna Lappland

Söker du en bas för läger och gruppresor? Välkommen till Raitismaja invid Ylläsfjället i Äkäslompolo! Ylläs är en av Finlands mest utvecklade vintersportorter med fina rekreationsmöjligheter året om. Raitismaja är – som namnet säger – en fjällgård som är fri från alkohol och tobak. Vi har i stället satsat på bra service och rejäl mat för alla åldrar. Vi kan erbjuda hela 60 bäddplatser.

Idealiskt boende för grupper

Särskilt populär har Ratismaja blivit som bas för lägerskolor, träningsresor, pensionärsgrupper och skriftskolor. Hela fjällgården med matservering uthyrs till grupper. Raitismaja arrangerar varje år 5-6 egna resor, som är öppna för alla intresserade.

Google Maps
Raitismajas läge på Google Maps.

Läge: N=7502009.029, E=380771.344
(ETRS-TM35FIN)